betterdogs-logo

betterdogs-logo

Image Alt

Om os

Velkommen

Hvem står bag

Mit navn er Charlotte og jeg er 30 år. Jeg bor sammen med min kæreste Henrik og sammen har vi vores drenge, Herman på 4 år, Hugo på 10 måneder og vores elskede Golden Retriever Taia på 7 år.

Jeg har altid været omgivet af hunde af forskellige racer, som løbende har været i vores familie. Jeg elsker naturen, og har tidligere brugt meget af min tid på mine heste. Jeg er opvokset i et trygt og kærligt hjem, og elsker at videregive min kærlighed til min familie og dyrene omkring mig.

Jeg har ikke nogen uddannelse indenfor området med hunde, men bruger min sunde fornuft, hvis der skulle komme små udfordringer eller uoverensstemmelser undervejs.

Jeg sørger for kærlighed, kontakt, kiks og klap til hundene i løbet af dagen.

Idégrundlaget

Min familie og jeg har en nu 7 årig Golden Retriever. Siden vi fik hende, har hun været ked af, at være alene hjemme. Vi måtte på skift være hjemme hos hende og hun kunne maksimum være alene i 4 timer ad gangen. Hun ødelagde alt imens hun var alene hjemme, på trods af, at hun blev gået med i op til 1 time før hun skulle være alene.

Hun var mildest talt rigtig ulykkelig og vi var meget frustreret. Vi boede på daværende tidspunkt i København og søgte på nettet efter en løsning. Vi fandt en hundebørnehave, som endte med at være den helt rigtige løsning for hende. Hun fik så meget motion, var så glad og pludselig var det ikke et problem for hende at være alene i 2 timer sidst på eftermiddagen, fordi hun sov dem væk.

Vi er taknemmelige for, at vi fandt en løsning til vores hund.

Vi er efterfølgende flyttet tilbage til Aarhus hvor vi kommer fra. Ønsket og drømmen om at åbne en hundebørnehave her er blevet forstærket.

Jeg elsker at se hvad det gør for hunden, at løbe rundt og lege. Det er det, som jeg brænder for. Jeg brænder for at hjælpe andre hundeejere, som måske kan være i den situation vi har stået i med vores hund, eller bare vil gøre noget godt for deres hund i dagligdagen. Fortjener din hund ikke også at have en sjov dag som dig?

Holdet består af

Taia
Lucca
Ludvig
Theo
Bøf
Molly
Boris
Boris
Bali
Felix
Bailey
Molly
Nemo
Nemo
Kayla
Max
Konrad
Timi
Jackson
Marcel
Vigga
Vilde
Sif
Ella